about

Algemene voorwaarden

Deel dit artikel

Coronavirus – Algemene Communicatie Selectair 

Het coronavirus en de door de overheden genomen maatregelen hebben een grote impact op de maatschappij, economie en uiteraard ook de reissector. Uiteraard respecteren wij deze maatregelen in het belang van de algemene volksgezondheid.

Update 3 juni

De veiligheidsraad heeft bevestigd dat er vanaf 8 juni weer binnen België mag gereisd worden en vanaf 15 juni binnen Europa. Goed nieuws dus! Laat ons als reisprofessionals jouw gids zijn om veilig en goed geïnformeerd een reis uit te stippelen naar jouw wensen. Lees hier waarom we je met veel enthousiasme en expertise begeleiden bij je reisplannen.

Update 2 juni

We wachten in spanning de veiligheidsraad van 3 juni af en berichten hier zodra er beslissingen werden genomen over reizen in binnen-en buitenland. 

Update 25/04/2020
Uit de Nationale Veiliheidsraad is gebleken dat ten vroegste vanaf 8 juni zal bekeken worden of meerdaagse reizen binnen en/of buiten België mogelijk zullen zijn. 

Update 18/04/2020
Selectair kantoren zullen tot nader order tot en met 3 mei achter gesloten deuren werken.  E-mails en telefoons zullen uiteraard opgevolgd worden om een goede service te blijven verlenen. Voor de kantoorspecifieke beschikbaarheden check je best de communicatie van jouw kantoor.  

Update 27/03/2020
Selectair kantoren zullen tot nader order tot en met 19 april achter gesloten deuren werken.  E-mails en telefoons zullen uiteraard opgevolgd worden om een goede service te blijven verlenen. Voor de kantoorspecifieke beschikbaarheden check je best de communicatie van jouw kantoor.  

Update 25/03/2020
Werd je reis uitgesteld? Maak dan gebruik van de tegoedbon die door jouw Selectair kantoor zal worden aangereikt. Deze tegoedbon werd per ministerieel besluit goedgekeurd en heeft daardoor kracht van wet. De gemaakte afspraken betreffende de tegoedbon zijn dus onverminderd geldig voor iedereen. Hierbij vind je de link naar de publicatie van 20 maart in het Belgisch Staatsblad.

Update 18/03/2020
De Selectair kantoren zullen vanaf heden achter gesloten deuren werken, dit voorlopig tot en met 5 april. E-mails en telefoons zullen uiteraard opgevolgd worden om een goede service te blijven verlenen. Voor de kantoorspecifieke beschikbaarheden check je best de communicatie van jouw kantoor.  

Update 14/03/2020
Alle reizen naar het buitenland worden momenteel afgeraden door de overheid. De Selectair kantoren zijn op dit moment druk in de weer om alle geboekte reizen voor de komende dagen op te volgen en de klanten te informeren met betrekking tot de mogelijkheden. Ook klanten die momenteel nog in het buitenland zijn, worden zo snel mogelijk gecontacteerd om samen naar een oplossing te zoeken of hun terugkeer naar België te vervroegen. 

Jouw reis is bij ons in goede handen en wij stellen alles in het werk om je zo snel mogelijk te contacteren. Bedankt voor jouw begrip. 

Voor de meest up-to-date informatie kan je steeds terecht op de website van Diplomatie België. Op de website van de FOD Economie kan je terecht voor meer informatie voor reizigers. 

Wij hopen uiteraard, samen met jou, dat de genomen maatregelen effectief zullen zijn in de bestrijding tegen het virus en dat we spoedig de normale activiteiten kunnen hernemen.

GRIET helpt je graag verder
GRIET helpt je graag verder

GRIET helpt je graag verder

Selectair Tielt Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Bruggestraat 9
8700 Tielt