Ontdek de Middellandse Zee aan boord van de MSC Grandiosa

Ontdek de Middellandse Zee aan boord van de MSC Grandiosa

  • € 439

  • Geen transport inbegrepen

  • Prijs per persoon (zie detail)

Vraag een offerte aan

Over deze reis

De cruiserederij MSC vaart opnieuw uit met hun prachtige schepen, waarvan één de MSC Grandiosa. Alles werd in het werk gesteld om de gasten aan boord een veilige en aangename cruise ervaring te laten beleven. Je kan blijven genieten van mooie excursies, succesvolle shows, diners van wereldklasse, gezinsactiviteiten, winkelen in boetieks, schoonheids- en fitnessdiensten, boeiende evenementen en nog veel meer. Hierbij worden uiteraard alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen in acht genomen. Ontdek hier meer.

MSC Grandiosa

Dit is het nieuwste en meteen ook grootste vlaggenschip van de MSC-vloot. De MSC Grandiosa biedt meer openbare ruimten dan haar zusterschepen en is nog innovatiever. Het ontwerp, de faciliteiten en het entertainment maken dit schip een ideale plek voor het hele gezin. In het hart van het schip bevindt zich een adembenemende binnenpromenade met een spectaculaire LED-koepel en het herbergt enkele prachtige winkels, een Franse bistro en uitnodigende plekken om al onze gasten te verwelkomen.  

Scheep in voor een onvergetelijke cruise van 7 nachten op de Middellandse Zee. Een unieke kans om de authenticiteit van Italië en Malta te herontdekken in het gezelschap van uw naaste vrienden en familie, aan boord van een schip dat kwaliteit, ontspanning en de mogelijkheid om te onthaasten biedt. Vanuit Genua meer je aan in Civitavecchia (Rome), Napels, Palermo en Valetta. Ontdek in dit filmpje meer over de indrukwekkende faciliteiten aan boord van het schip.

Alles voor jouw veiligheid

Dankzij het nieuwe MSC gezondheidsprotocol, ontwikkeld met de hulp van externe gezondheidsdeskundigen, garanderen de MSC schepen de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen op maat gemaakt voor de cruisesector. Uitgebreide maatregelen om jou en je familieleden tijdens uw vakantie te beschermen zijn onder andere: een volledige screening op ziekten, hoge normen voor hygiëne en schoonmaak, sociaal afstand nemen, verbeterde medische faciliteiten en diensten, getraind en hooggekwalificeerd medisch personeel. Alles is ontworpen voor uw gemoedsrust.

Meer informatie over de vertrekdata, de prijzen en de vaarroutes vind je bij je Selectair reisagent. 

Praktisch

Praktisch

Inclusief

Prijsvoorbeeld p.p op basis van 7 nachten met de MSC Grandiosa. Vertrekhaven Genua. In de Bella beleving

Altijd Inbegrepen:gekozen aantal nachten volgens geplande route, accommodatie volgens gekozen type kajuit, volpension aan boord, belastingen en havengelden. -18 jarigen zijn verplicht belastingen en havengelden te betalen. 
 

Exclusief

Vluchten, dranken, verplichte excursies in geval van ontscheping tijdens tussenstops, formaliteiten,servicekosten te betalen bij boeking of aan boord zijn niet inbegrepen. Een Covid 19-verzekering is verplicht. 

Meer informatie

De vertrekhavens voor de MSC Grandiosa zijn Genua, Rome, Barcelona of Palermo.

Voor de meest recente promotarieven en last minutes neem je best contact op met je Selectair reisagent. 
 
  • MSC

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Ontdek de Middellandse Zee aan boord van de MSC Grandiosa

Ontdek de Middellandse Zee aan boord van de MSC Grandiosa

  • € 439 Prijs per persoon (zie detail)

Vraag een offerte aan
GRIET helpt je graag verder
GRIET helpt je graag verder

GRIET helpt je graag verder

Selectair Tielt Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Bruggestraat 9
8700 Tielt