Luxe treinreis met de Venice Simplon Orient Express

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Stap aan boord van deze legendarische luxetrein en herbeleef de grandeur, de elegantie en de romantiek van de roaring twenties, toen reizen nog een avontuur was. Het nostalgisch decor heeft niets van zijn glorie en magie verloren. De Orient-Express is een waar art-deco-icoon: de schitterende interieurs van de glimmende rijtuigen werden ontworpen door grote art-decokunstenaars, onder wie René Lalique.
 

<p style="text-align: justify;"><strong>De trein</strong></p>

<p style="text-align: justify;">De onberispelijke service, de nostalgische sfeer en de adembenemende landschappen laten een onvergetelijke indruk na. Je persoonlijke steward serveert het ontbijt en de afternoon tea in de cabine. Lunch en diner worden opgediend in de schitterende restauratierijtuigen. In het barrijtuig, met live pianomuziek, geniet je van cocktails en kun je kennis maken met de medereizigers.</p>

De trein

De onberispelijke service, de nostalgische sfeer en de adembenemende landschappen laten een onvergetelijke indruk na. Je persoonlijke steward serveert het ontbijt en de afternoon tea in de cabine. Lunch en diner worden opgediend in de schitterende restauratierijtuigen. In het barrijtuig, met live pianomuziek, geniet je van cocktails en kun je kennis maken met de medereizigers.

Slapen

Elke cabine is uniek ingericht met kostbare houtsoorten en schitterend koperwerk uit de jaren 20. De standaardcabines beschikken over twee éénpersoonsbedden (boven- en benedenbed), die tijdens de dag worden omgevormd tot een comfortabele zitbank. De suites hebben twee cabines, waarvan één fungeert als salon en één als slaapkamer. In uw cabine kun  je gebruik maken van een geïntegreerde wastafel met warm en koud water en zachte handdoeken. De ruime toiletten bevinden zich op het einde van elk rijtuig.


 

<p style="text-align: justify;"><span style="line-height: 1.6;"><strong>Tafelen</strong><br />
Er zijn drie Fantastische restauratiewagens. Mooi tafellinnen, zilveren bestek en kristal dragen bij tot de voorname sfeer. De superlekkere gerechten uit de Franse keuken worden vers bereid aan boord door Franse chefs. De wijnkaart zal zelfs kenners verrassen. 24 uur à-la-cartemenu.</span></p>

Tafelen
Er zijn drie Fantastische restauratiewagens. Mooi tafellinnen, zilveren bestek en kristal dragen bij tot de voorname sfeer. De superlekkere gerechten uit de Franse keuken worden vers bereid aan boord door Franse chefs. De wijnkaart zal zelfs kenners verrassen. 24 uur à-la-cartemenu.


Ontspannen

De intieme, sfeervolle Bar Car is het hart van de trein en de ideale ontmoetingsplaats voor en na het eten, met live pianomuziek. Boutique in het Lalique-rijtuig.

 

<p><br />
<strong>Ontspannen</strong></p>

<p>De intieme, sfeervolle Bar Car is het hart van de trein en de ideale ontmoetingsplaats voor en na het eten, met live pianomuziek. Boutique in het Lalique-rijtuig.<br />
<br />
 </p>

<p style="text-align: justify;">Er zijn verschillende reizen mogelijk met deze luxetrein, maar wij kozen voor een nostalgische treinreis van Venetië naar Parijs met de Venice Simplon Orient Express. Een langer verblijf in Venetië en/of Parijs zijn uiteraard ook mogelijk. Vraag ons gerust vrijblijvend advies, we helpen je graag bij het uitwerken van jouw ideale reis.</p>

<p><br />
 </p>

Er zijn verschillende reizen mogelijk met deze luxetrein, maar wij kozen voor een nostalgische treinreis van Venetië naar Parijs met de Venice Simplon Orient Express. Een langer verblijf in Venetië en/of Parijs zijn uiteraard ook mogelijk. Vraag ons gerust vrijblijvend advies, we helpen je graag bij het uitwerken van jouw ideale reis.


 

Jouw reisschema

Dag 1

Brussel-Venetië

We raden een rechtstreekse lijnvlucht aan naar Venetië, gevolgd door een overnachting. Zo heb je nog voldoende tijd voor een wandeling doorheen de romantische binnenstad of voor een gondeltochtje. Dan vertrek je de volgende dag uitgerust op treinreis. We helpen je graag met het kiezen van je vlucht en/of hotel. Deze zijn nog niet opgenomen in de vermelde prijs.
 

Dag 2

Extra dag Venetië (optioneel)

Niet voorzien in de prijs, maar optioneel bij te boeken: Vrije tijd voor een individuele verkenning van de stad of voor een uitstap naar de eilandjes Murano en Burano. Vrij diner en overnachting

Dag 3

Venetië - Zwitserse Alpen - Parijs

Om 10.00 uur: ontvangst in het Santa Lucia station te Venetië. Om 11.00 u. vertrekt de trein door de Venetiaanse lagunes richting Italiaanse dolomieten. Tijd voor een aperitiefje in de stijlvol gedecoreerde barwagon. Een culinair hoogstaande driegangenmaaltijd wordt geserveerd in één van de 3 restauratierijtuigen. De Afternoon Tea wordt geserveerd in je coupé. Een culinair hoogstaand viergangendiner wordt geserveerd. Tijd voor een slaapmutsje in de barwagon. Overnachting in je privé slaapcompartiment.
 

Dag 4

Parijs

Het ontbijt wordt opgediend in je coupé door uw privé steward terwijl je Parijs nadert. Aankomst in de Gare de l’Est te Parijs rond 08.35 uur. Optioneel kun je nog enkele dagen langer blijven in Parijs. We helpen je graag bij het kiezen van het perfecte hotel.
Imagine Travel
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

2548

per persoon, exclusief vlucht
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • 1 nacht aan boord van de Venice Simplon Orient Express van Venetië naar Parijs in een 2 persoonscoupé in volpension.
  • Transport van Parijs en naar Venetië .
  • Dranken, fooien en persoonlijke uitgaven.
  • Reisverzekeringen.
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.